Deze website maakt gebruik van cookies, we slaan hierin geen privacy gegevens op. Meer informatie
sluiten
| RUIM 300 IT JOBS

iSense staat sinds 1998 voor het geluk van 10.000 IT’ers en ruim 1500 klanten

Snel zoeken
Tom Kleuver - Recruitment manager

Tom ziet de markt veranderen; IT'ers zijn weer in control!

Lees meer

Mike - Security Information Officer

Benieuwd hoe het nieuwe werken zijn werk verandert?

Bekijk de video

Martijn - Applicatiebeheerder

Lees meer over zijn doorbraak met cloud computing

Lees meer

Cristian - Devops

Automatisering veranderde zijn dagelijks werk

Bekijk de video

Saiganesh - Development Engineer

Scrum verbeterde het hele werkproces

Bekijk video

Amanda - Recruitment Manager

De impact van Linkedin op Amanda's werk was onvoorstelbaar

Ontdek meer!

Nieuw item
| SHARE THE ENERGY!

Wij weten wat energie geeft; inspiratie! Bekijk onze vacatures, kom naar onze events, lees onze blogs & solliciteer. Wil jij al onze events, whitepapers en blogs als eerste ontvangen? Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse update!

ONZE NIEUWSBRIEF

Must Reads

Must read - must watch, hier vind je alles wat wij interessant vinden

Bekijken

Kwartaalrapportage Q2 - 2018

Alle facts en figures van de IT arbeidsmarkt

Download

Java Whitepaper
Java Summit Whitepaper

Met onder andere: 'Machine learning: eng en fantastisch tegelijk'

Download whitepaper

| IT EVENTS & WHITEPAPERS

Er is iets dat wij nóg belangrijker vinden dan jouw werk als ICT-professional: Inspiratie! Out-of-the-box gesprekken en de dialoog met pioniers op onze events. Wij vinden ICT net zo fascinerend als jij. Het eventseizoen gaat weer van start! Maandelijks staan er interessante onderwerpen op de agenda! Bekijk het programma en meld je gratis aan! Schrijf je in voor de eventupdates om niets te missen!

| Digital Transformation for IT management | EVENT
Welke stappen moet een organisatie maken om klaar te zijn voor deze transformatie? Welke rol speelt Cyber Security hierin? alles hierover op 26 septemer. Meld je nu aan!

| Blockchain Summit 2.0 | in de praktijk 
Na twee succesvolle edities is de Blockchain Summit terug! Laat je 16 oktober inspireren door interessante use-cases en best practices op Blockchain gebied! Meld je nu aan!

| AI Summit
Is de AI revolutie in zicht? Of moeten we daar nog even op wachten? Tijdens de 4 sessies kom je erachter wat AI je nu en in de toekomst kan brengen Meld je nu aan!

bekijk alle events

| Security | Blockchain | Java | WHITEPAPERS
Al onze ins-and-outs van onze summits in een paper! Mis niets en download onze Security-, Blockchain-, en Java whitepaper!

iSense Summit Whitepapers

| NIEUWSTE ICT JOBS
inTilburg
Wil jij als testspecialist als een kartrekker een SCRUM team laten kennismaken met jouw passie? Wil jij met de allerbeste testtools werken en heb je ervaring met geautomatiseerd testen? Reageer dan nu op deze functie!
inDen Bosch
Wil je als senior Tester jouw ervaring als een mentor kunnen delen met zowel een medior Tester als developers en informatie analisten in een écht Scrumteam? En dit alles combineren met het werken met de allernieuwste en beste testtools die in de markt zijn? Reageer dan nu!
inAmstelveen
Wil jij als contract- en leveranciersmanager verantwoordelijk zijn voor grote ICT contracten binnen een gerenommeerde organisatie in regio Amstelveen die opereert binnen de woningbouwsector? Lijkt het jou gaaf om deze veranderende organisatie verder te helpen professionaliseren waarbij je zeer veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Lees dan nu verder!
inHilversum
Heb jij als Data Analist een passie voor business processen, wil je graag aan de slag met Power BI en wil jij dé schakel zijn tussen de business, IT, MT en andere stakeholders voor een informele organisatie in de zorgsector in regio Hilversum? Krijg je met jouw persoonlijkheid mensen mee en spreekt het jou aan om samen met de business te gaan zitten om complexe vraagstukken te doorgronden en met concrete oplossingen te komen? Lees dan nu verder!
inVeenendaal
Wil jij als gedreven Netwerkbeheerder binnen een groot onderzoeksinstituut in regioVeenendaal werken met de modernste Cisco technologieën? Lijkt het jou gaaf om te werken aan grote (interne) nieuwbouw- en renovatie projecten waar je alle technische vrijheid krijgt en dat alles binnen een zeer grote en complexe infrastructuur? Lees dan nu verder!
in's Hertogenbosch
Je carrière een boost geven door te gaan werken met de állerlaatste technieken en testtools en werken in echt Scrum team? En dat ook nog op een vaste standplaats? Dat kun je hier vinden!
inRegio Den Haag
Vind jij het leuk om de processen onder de loep te nemen, klanten te adviseren en wijzigingen op proces- en applicatieniveau in gang te zetten. Je bent representatief en vindt het leuk om verschillende opdrachten uit te voeren, lees dan snel door!
Bekijk alle vacatures
Deze pagina delen via