Over iSense

 

20 jaar ervaring

Wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren? Wat als je opdrachtgevers oprecht kunt helpen en niet alleen met de standaardzaken? Dat was het uitgangspunt van Hans Eizema en Vikram Kapoor toen zij iSense oprichtten in 1998. Inmiddels is iSense uitgegroeid tot één van de succesvolste ict-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk.

 

Investeren in jonge ondernemers

Het team van iSense bestaat uit 100 jonge, ambitieuze mensen die elke dag werken aan het vergroten van het succes en geluk van organisaties en ict-professionals. Iedereen die bij iSense start, wordt klaargestoomd middels een intensief traineeship. Het DNA van iSense is te vertalen naar vijf kernwaarden: ondernemerschap, ambitie, teamspirit, hyper energy, openheid & eerlijkheid.

Bekijk het Team van iSense!

Share The Energy!

Wij geloven dat onze dienstverlening niet pas begint, of eindigt bij een bemiddeling. Dat betekent voor iSense, dat haar medewerkers niet alleen geacht wordt een uitstekende dienst te leveren, maar juist te investeren in zaken die iSense als organisatie belangrijk vindt; een oprechte bijdrage leveren aan de IT community. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics binnen de ict-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk kwartaal de 'ict-arbeidsmarkt kwartaalrapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ict- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden.

Bezoek een IT Event

 

De Navy Seal mentaliteit

Wij zijn jong en zitten bomvol energie, klaar om aan de slag te gaan! Laat onze gemiddelde leeftijd van 26 jaar je niet voor de gek houden. Wij zijn jonge professionals met kennis van zaken. Wij stoppen niet voor we de beste IT’er op de leukste en meest uitdagende werkplek hebben. Bij iSense noemen we dat de Navy Seal mentaliteit. Doorgaan totdat jij jouw doel bereikt hebt en niet bang zijn om fouten te maken. Ben jij een echte ondernemer en niet bang om fouten te maken? Dan wordt jouw durf beloond met een parkeerplek voor de deur!

 

Weten waar je over praat

Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je over praat. Je hoeft ons niet uit te leggen dat Java niets met Javascript te maken heeft en .NET geen programmeertaal is. De IT markt is constant in beweging, wij gaan daarin mee. Wij blijven ons continu ontwikkelen en zorgen door middel van evenementen en IT trainingen dat wij altijd op de hoogte zijn van wat er speelt en wat professionals en opdrachtgevers nodig hebben.


IT on Tour


Na hun studie kunnen startende IT professionals aan de slag bij grote of kleine bedrijven, in een functie die perfect op hun studie aansluit of hier juist net iets verder vanaf staat. Voor elke student is het nuttig om een beeld te hebben van de arbeidsmarkt waarop zij zich binnenkort gaan begeven. Tijdens IT on TOUR nemen wij studenten mee naar vooraanstaande organisaties: de studenten krijgen een beeld van hoe het eraan toegaat in een organisatie. Ook krijgen zij inzicht in de diversiteit aan functies in de IT branche, van Developer tot Security Specialist.

Bekijk IT on Tour

 

Het vergroten van Succes & Geluk

‘Het vergroten van succes en geluk van mensen en organisaties door samen uitdagingen aan te gaan’ is onze missie. Wij hebben de overtuiging om het succes van organisaties en het geluk van medewerkers te vergroten. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

 

Trots: 6 x ‘ict-detacheerder van het jaar’

In 2018 heeft iSense de Computable Award 'Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar' gewonnen!

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ict-detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en 2018. Hier zijn we enorm trots op!


Onderdeel van een groter geheel

Sinds 2018 is iSense onderdeel van Experis. Experis verbindt al meer dan 30 jaar professionals aan organisaties en helpt bij het stimuleren en continu ontwikkelen van talent. Als label van ManpowerGroup, wereldwijd dé hr-expert met vernieuwende arbeidsmarktoplossingen, bemiddelt Experis professionals in diverse branches en is gespecialiseerd in IT, Finance en Engineering. Via het label Salarisprofs brengt Experis salarisadministrateurs en opdrachtgevers samen. Naast iSense ICT Professionals zijn ook de bedrijven Peak-IT en Experis Ciber onderdeel van Experis IT. Daarmee is Experis een grote speler op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland. Onderdeel zijn van dit grotere geheel geeft ons de kans om kennis en kunde met elkaar te delen en van elkaar te leren.

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?