Deze website maakt gebruik van cookies, we slaan hierin geen privacy gegevens op. Meer informatie
sluiten
Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures
iSense ICT Professionals Gouda

 

Snel zoeken

IT Evenementen

Wij vinden het delen van kennis belangrijk. Daarom delen gerenommeerde sprekers hun kennis en ervaringen met je tijdens onze gratis te bezoeken Summits. Elke maand staat er een ander onderwerp op de agenda, zo blijven we op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen binnen het IT vakgebied. Ga in gesprek met vakgenoten en specialisten en laat je inspireren.

Hieronder vind je de evenementen die op dit moment op de planning staan.

Security Summit - 13 maart 2019

Schrijf je in voor de Security Summit

We kijken er erg naar uit je te mogen verwelkomen op onze Summit! Uiteraard zijn de sessies kosteloos bij te wonen. Mocht er onverhoopt toch iets tussen komen, laat je ons dit dan tijdig weten? We doen er namelijk alles aan om verspilling van eten en drinken te voorkomen. Klik hier om jezelf af te melden.

Inschrijven

| NIEUWSTE ICT JOBS
inRegio Amsterdam
Ben jij een Security Analist en heb jij gewerkt met Security Onion? Dan hebben wij een veelzijdige opdracht voor minimaal 6 maanden voor jou! Reageer nu!
inregio Leiden
Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen een internationaal gerenommeerde omgeving? Heb je ruime ervaring met technisch beheer? Neem dan snel contact met mij op!
inregio Elst
Wil je innoveren, jouw kennis verdiepen en werken met ambiteuze netwerk beheerders om de infrastructuur omgeving te optimaliseren? Werken binnen een team waarbij flexibiliteit en een 'play hard work hard' sfeer heerst? Neem actie en kom in contact met deze marktleider en werk met de beste technische hardware!
inRegio Nijmegen
Ben je rond 1 maart beschikbaar voor een detacheringsklus van 6 maanden met optie op verlenging? Pak je graag zowel dagelijks beheer als projectwerk op? Lees dan snel verder!
inRegio Midden-Limburg
Wil jij een spil zijn tussen interne gebruiker, de IT-afdeling en externe leveranciers? Ben je net klaar met je IT opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte baan? Reageer dan nu!
inRegio Leeuwarden
Do you have experience in creating software, by using Java/Scala and Polymer/Angular. Do colleagues see you as the expert when it comes to creating innovative software solutions? Are you enthusiastic about transferring your knowledge to your team, by coaching them both professional and personal? Then this role as a Lead Engineer is what you're looking for.   
inregio Hengelo
Ben jij een (Full Stack) PHP Developer en wil je graag een grote rol spelen in een internationale en groeiende organisatie waarin ICT steeds belangrijker wordt? Reageer nu en kom alles te weten, laat jouw motivatie en cv achter en Rishaad neemt z.s.m. contact met je op!
Bekijk alle ICT vacatures
Download de Blockchain Whitepaper


Blockchain, zo'n hype die je niet kunt missen. In maart organiseerde wij een Blockchain Summit omdat ook wij dolgraag meer willen weten over deze trend. Al snel bleek dat wij lang niet de enige waren, daarom organiseren wij dezelfde summit op 30 mei nog eens maar dan in Arnhem.

Kan je daar ook niet bij zijn? Niet getreurd, samen met de sprekers hebben wij een Whitepaper opgesteld waarin wij de behandelde punten nog eens uiteen zetten. Voel je vrij de hele paper te downloaden!

Download whitepaper

Systeembeheer

Wij hebben diverse vacatures voor Systeembeheerders openstaan. Ben jij een Systeembeheerder? Vind bij ons jouw droombaan! 

Bekijk onze Systeembeheerder vacatures

Java Programmeur

Ben jij een Java Programmeur en op zoek naar een nieuwe baan? Wij hebben diverse vacatures voor Java Programmeurs openstaan!  

Bekijk onze Java vacatures

.NET Developer

Ben jij een .NET Developer en toe aan een nieuwe uitdaging? Wij hebben verschillende vacatures openstaan, van ASP.NET tot C# Developer!

Bekijk onze .NET vacatures

Management

Wij hebben elke dag interessante vacatures voor ICT Managers openstaan. Bekijk onze uiteenlopende vacatures, van Projectmanager tot Manager Software ontwikkeling.

Bekijk onze Management vacatures

Recente artikelen
op31-1-2019 15:52
305 bekeken | 0 reacties
op24-1-2019 9:32
688 bekeken | 0 reacties
Onze evenementen
Bekijk onze aankomende evenementen
Bekijk al onze events
Laatste Tweet
Laat je cv achter!
Deze pagina delen via