Deze website maakt gebruik van cookies, we slaan hierin geen privacy gegevens op. Meer informatie
sluiten
Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures
iSense ICT Professionals Gouda

 

Snel zoeken

IT Evenementen

Wij vinden het delen van kennis belangrijk. Daarom delen gerenommeerde sprekers hun kennis en ervaringen met je tijdens onze gratis te bezoeken Summits. Elke maand staat er een ander onderwerp op de agenda, zo blijven we op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen binnen het IT vakgebied. Ga in gesprek met vakgenoten en specialisten en laat je inspireren.

Wil je weten hoe het is om bij iSense op een IT Summit te komen? Bekijk onze sfeerimpressie pagina.

Hieronder vind je de evenementen die op dit moment op de planning staan.
 

Artificial Intelligence Summit - 25 september 2019

aritificial-intelligence-summit-isense-ict-professionals

Een vraag die we steeds vaker horen: "Zijn we wel klaar voor alle toepassingen van AI?!". De schrikbeelden van robots die ons zouden gaan vervangen nemen in sommige discussies vaak de overhand. Maar is dit wel gegrond? We trappen dit gloednieuwe Summit seizoen af met de AI Summit. Laat je daarom op 25 september meenemen in de wereld van AI!

Aanmelden

Cloud Summit - 31 oktober 2019

cloud-summit-isense-ict-professionals

Een van de eerste stappen richting een digitale transformatie is overgaan naar de cloud. Vaak een grote stap. Dus, hoe ga je te werk? Met welke zaken dien je rekening te houden? En welke laatste tools en technieken staan er tot je beschikking? Kom erachter op 31 oktober!

Inschrijven?
Op dit moment zijn de inschrijvingen voor deze Summit nog niet geopend. Zodra wij de eerste sprekers op het programma hebben staan kun jij je aanmelden. Wil jij je als eerste inschrijven? Meld je dan aan voor de eventupdate.

Security Summit - 28 november 2019

security-summit-isense-ict-professionals

Het staat bij veel organisaties hoog op de agenda, security. Een goede trend natuurlijk, maar hoe wapen je je tegen aanvallen en hoe zorg je ervoor dat indringers geen kans maken? 3 experts nemen je op 28 november mee in de wereld van Cyber Security!

Inschrijven?
Op dit moment zijn de inschrijvingen voor deze Summit nog niet geopend. Zodra wij de eerste sprekers op het programma hebben staan kun jij je aanmelden. Wil jij je als eerste inschrijven? Meld je dan aan voor de eventupdate.

Topic Tips IT Summits - iSense ICT Professionals

 

| NIEUWSTE ICT JOBS
inregio Den Haag
Ben jij beschikbaar voor een tijdelijke opdracht als Manager Automatisering? Heb je ervaring met lijnmanagement, verandermanagement en ben jij een hands-on teamleider? Reageer dan snel! 
inRegio Amsterdam
Voor een internationale organisatie in regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een tijdelijke Java Developer met ervaring met Java 8, Enterprise omgevingen, Maven en Apache Camel. Ben jij deze professional? Reageer dan nu!
inAmersfoort
Ben jij een échte techneut met een klantvriendelijke werkwijze? Ben jij in staat om in het Engels je collega's te woord te staan en problems op een vakkundige manier en afstand op te lossen? En wil jij aan de slag als Support Medewerker in de omgeving Amersfoort? Reageer dan nu!
inregio Leiden
Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als Functioneel Ontwerper binnen een organisatie die een professionaliseringsslag door gaat maken? Heb je ervaring met user Stories & ben je klaar voor een volgende stap met veel afwisseling in je functie? Lees dan snel verder!
inRegio Den Haag
Ben jij een ervaren Systeembeheerder en heb je kennis van en ervaring met VMware, Windows Server, Office 365 en Azure. Wil je werken in een dynamische en internationaal opererende organisatie? Reageer dan snel! 
inAmsterdam
Wil jij werken in een innovatieve organisatie die marktleider is op hun gebied? Ben jij een echte regelaar en krijg je energie van het tot een goed eind brengen van projecten? Reageer dan nu!
inAmsterdam
Wil jij aan de slag als een junior PMO in een complexe en snel veranderende IT/Finance omgeving? Wil en kun jij goed schakelen met Directie, IT Leads en Business? Ben jij te omschrijven als iemand die analytisch & organisatorisch is, autonoom kan werken en graag mensen helpt? Reageer dan nu!
Bekijk alle ICT vacatures
Download de Blockchain Whitepaper


Blockchain, zo'n hype die je niet kunt missen. In maart organiseerde wij een Blockchain Summit omdat ook wij dolgraag meer willen weten over deze trend. Al snel bleek dat wij lang niet de enige waren, daarom organiseren wij dezelfde summit op 30 mei nog eens maar dan in Arnhem.

Kan je daar ook niet bij zijn? Niet getreurd, samen met de sprekers hebben wij een Whitepaper opgesteld waarin wij de behandelde punten nog eens uiteen zetten. Voel je vrij de hele paper te downloaden!

Download whitepaper

Systeembeheer

Wij hebben diverse vacatures voor Systeembeheerders openstaan. Ben jij een Systeembeheerder? Vind bij ons jouw droombaan! 

Bekijk onze Systeembeheerder vacatures

Java Programmeur

Ben jij een Java Programmeur en op zoek naar een nieuwe baan? Wij hebben diverse vacatures voor Java Programmeurs openstaan!  

Bekijk onze Java vacatures

.NET Developer

Ben jij een .NET Developer en toe aan een nieuwe uitdaging? Wij hebben verschillende vacatures openstaan, van ASP.NET tot C# Developer!

Bekijk onze .NET vacatures

Management

Wij hebben elke dag interessante vacatures voor ICT Managers openstaan. Bekijk onze uiteenlopende vacatures, van Projectmanager tot Manager Software ontwikkeling.

Bekijk onze Management vacatures

Recente artikelen
Onze evenementen
Bekijk onze aankomende evenementen
Bekijk al onze events
Laatste Tweet
Laat je cv achter!