Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures
iSense ICT Professionals Gouda

 

DBA vacatures

Op zoek naar een uitdaging als DBA? Database analisten zijn onmisbaar in organisaties die met grote databasen werken. DBA staat vooral in het teken van het analyseren van de database, het up-to-date houden van de database en gegevens opvragen uit deze database door middel van SELECT en FROM. Een database analist spreekt de SQL taal. Als Database analist werk je mee aan het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren van ICT oplossingen op basis van een van de verschillende databasesystemen. ICT’ers die op zoek zijn naar DBA vacatures hebben vaak een afgeronde HBO of WO opleiding Informatica. Het profiel van een DBA’er bestaat uit verschillende termen, zoals: monitoring, optimaliseren en tuning, maar ook server consolidatie, performance tuning en worklfow analyses. Bekijk de vacatures en solliciteer!

Database Engineer / SQL DBA / MSSQL / Oracle / DB2 / 3.500 - 6.000 - Den haag

Ben jij een ervaren Database Engineer, toe aan een volgende uitdaging? Reageer dan nu!
Gepubliceerd: 26-10-2018
Referentie nr:#ISLAA44137

SQL DBA / Database Beheerder / Powershell / 36 uur / Salaris 4800 / Utrecht - Utrecht

Als Database Beheerder werken bij een organisatie met een grote diversiteit aan IT systemen en streven naar het gezamenlijke doel van 24/7 beschikbaarheid? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 11-10-2018
Referentie nr:#ISBI44101

SQL DBA / SQL Database Administrator / SQL Database Beheerder - Rotterdam

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij graag als SQL DBA werkzaam zijn bij een dynamische en internationale organisatie uit Rotterdam? Reageer dan snel!
Gepubliceerd: 11-10-2018
Referentie nr:#ISR43714

SQL Server DBA / Technisch Applicatiebeheerder / Regio Hilversum - Hilversum

Ben jij als SQL Server DBA / Technisch Applicatiebeheerder op zoek naar een leuke, tijdelijke opdracht met de duur van 3 maanden bij een Financiële Dienstverlener in de regio Hilversum? Dan is...
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#ISBI44556

SQL Server DBA met ervaring in complexe omgevingen

Ben jij een ervaren MS SQL Databasebeheerder? Heb je kennis en ervaring in grotere omgevingen? Vind je het een uitdaging om in veel verschillende projecten actief te zijn? Reageer dan snel!
Gepubliceerd: 31-12-2017
Referentie nr:#ISSP39462
Zoekcriteria
Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?