Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures ICT Vacatures op de groei
Experis iSense Gouda

 

Lespakket Coderen met Vic

Een leuke kennismaking met de mooie IT wereld! Jong geleerd is oud gedaan.
Kinderen leren met docent Vic op een leuke interactieve manier coderen. Er zijn verschillende codeertalen. Kinderen ontdekken in dit lespakket HTML en CSS. Samen met Vic leren zij de basisaspecten voor het opzetten van een eigen webpagina. HTML is de standaard opmaaktaal voor webpagina's en CSS wordt gebruikt om de teksten op webpagina's van een voorgedefinieerde vormgeving te voorzien.

Dit lespakket is bestemd voor kinderen van ± 9 tot 12 jaar in groep 7 en 8 van het basisonderwijs en bestaat uit een serie van vier lessen. Het programma is volledig online beschikbaar, door middel van een lesboek, korte instructievideo's en een webpagina om zelf de code te schrijven en de opdracht te maken. Iedere les eindigt met een eindopdracht. Aan het begin van de volgende les krijgen de kinderen de oplossing van de eindopdracht.

Het lespakket Coderen met Vic is volledig gratis en is aan te vragen door docenten en ouders. Het kan individueel doorlopen worden of met de hele klas.

 

Vraag het gratis lespakket aan

 

Coderen met Vic. Leer HTML en CSS dankzij het lespakket van iSense ICT Professionals.
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?