Alles wat je hier ziet; dat vinden wij nou interessant, en we hopen natuurlijk dat jij dat ook vindt. Alle artikelen, blogs en video’s die je hier ziet gaan over waar wij ons de hele dag mee bezig houden; solliciteren, ict-arbeidsmarkt, evenementen, it-ontwikkelingen en natuurlijk nog veel meer.
Terug naar het overzicht

Aan de slag voor COA, IND en DT&V

Categories: Management Nieuws

Trots dat wij de komende vier jaar aan de slag mogen gaan voor de Vreemdelingenketen, oftewel Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), Immigratie- en Naturalisatie Dienst (IND) en Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V). Met de winst van deze mooie aanbesteding mogen wij helpen invulling te geven aan maar liefst 300 FTE per jaar.

Na al eerder samengewerkt te hebben zijn we trots dat we vanaf 1 april officieel preferred supplier zijn van COA, IND en DT&V. Of het nu een startersfunctie of een seniorpositie betreft, wij gaan voor de juiste professional op de juiste plek.

De aanbesteding

We zijn uiteraard erg blij dat we met deze nieuwe samenwerking ons portfolio hebben kunnen uitbreiden. Marco, Area Director, is ook erg trots op de gegunde aanbesteding: "ik ben enorm trots dat wij het vertrouwen en de erkenning hebben gekregen dat wij voor COA, IND en DT&V de juiste partij zijn voor deze samenwerking. Dit is ook goed nieuws voor de ZZP'ers en de Business Partners uit ons netwerk! Want met 300 FTE aan detacheringscontracten biedt deze aanbesteding ook voor hen mooie kansen".


COA, IND en DT&V hebben in totaal acht bedrijven geselecteerd voor deze aanbesteding. Het gaat, naast iSense ICT Professionals om IT Staffing, Seven Stars, Caesar Groep, LINKIT, SQL Integrator, CimSolutions en ItaQ.

Recente artikelen
op8-10-2021 16:02
64 bekeken | 0 reacties
op17-9-2021 16:43
65 bekeken | 0 reacties
op25-11-2020 13:15
3841 bekeken | 0 reacties

React

CAPTCHA ImageReload captchaPlay captcha
Author
Medewerker Algemeen
Publication date
31-01-2019
Reads
4350
Comments: No comments
Share
Onze updates als eerste ontvangen?

Wil jij al onze events, whitepapers en blogs als eerste ontvangen? Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse update!

Schrijf je in

Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?