Alles wat je hier ziet; dat vinden wij nou interessant, en we hopen natuurlijk dat jij dat ook vindt. Alle artikelen, blogs en video’s die je hier ziet gaan over waar wij ons de hele dag mee bezig houden; solliciteren, ict-arbeidsmarkt, evenementen, it-ontwikkelingen en natuurlijk nog veel meer.
Terug naar het overzicht

iSense krijgt aanbestedingen gegund door ministeries JenV en BZK

Categorieën: Nieuws
iSense ICT Professionals krijgt twee aanbestedingen gegund. Het gaat om een samenwerking met onder andere het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Het uitgebreide onderwijsaanbod, de kennis van IT-vraagstukken, een groot netwerk en goede begeleiding van IT-professionals was voor beide ministeries de reden om met iSense samen te willen werken. "We zijn uiteraard trots op deze mooie samenwerkingen. Eerder werkten we al samen met overheidsinstanties. Op basis van onze ervaring kunnen we ons netwerk goed inzetten en weten we wat IT-professionals nodig hebben om zich verder te ontwikkelen”, zegt Marco Berkhout, Managing Director van iSense ICT Professionals.

De samenwerking
Per 1 oktober 2020 gaat iSense, naast het ministerie van Justitie en Veiligheid, ook de Kansspelautoriteit en Slachtofferhulp Nederland voorzien van IT-professionals met een contractwaarde van 2,5 miljoen euro. De andere aanbesteding is gegund door Logius, SSC-ICT en P-Direkt, onderdeel het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De contractwaarde hiervan is 2 miljoen euro. Deze samenwerking begint op 5 oktober 2020. Beide aanbestedingen hebben een looptijd van vier jaar.

“Wij kijken uit naar deze samenwerking en de mooie projecten die we op deze manier kunnen bieden aan onze IT-professionals”, aldus Marco Berkhout.
 
Recente artikelen
op29-10-2021 11:22
374 bekeken | 0 reacties
op8-10-2021 16:02
168 bekeken | 0 reacties

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Petra van Gelsdorp
Publicatiedatum
29-09-2020
Reads
2007
Comments: No comments
Share
Onze updates als eerste ontvangen?

Wil jij al onze events, whitepapers en blogs als eerste ontvangen? Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse update!

Schrijf je in

Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?