Alles wat je hier ziet; dat vinden wij nou interessant, en we hopen natuurlijk dat jij dat ook vindt. Alle artikelen, blogs en video’s die je hier ziet gaan over waar wij ons de hele dag mee bezig houden; solliciteren, ict-arbeidsmarkt, evenementen, it-ontwikkelingen en natuurlijk nog veel meer.
Terug naar het overzicht

Kennen wij elkaar al?

Categorieën: Management

Amanda, misschien wel de meest ervaren recruiter van iSense. Zij zag haar werk en daarmee haar netwerk gigantisch veranderen door de opkomst van social media. In het bijzonder Linkedin; Linkedin zorgde ervoor dat zij relatief makkelijk met honderden IT professionals in contact kon komen. Het netwerk maakt met een druk op de knop zichtbaar wie in de juiste regio met de vacature matcht.

"Inmiddels is Linkedin voor veel IT'ers niet meer zo'n leuk platform" aldus Amanda. IT professionals krijgen soms wel dertig berichten in de week van verschillende recruiters. Gelukkig kunnen we bij iSense op een warm netwerk vertrouwen, klanten weten dat.

Volg ons op Linkedin

Netwerk


De laatste jaren is er sowieso ontzettend veel veranderd. "Toen ik net bij iSense startte waren er relatief veel IT professionals die open stonden voor een nieuwe uitdaging of 'in between jobs' waren" vandaag de dag is de vraag veel groter dan het aanbod. Daarom denkt Amanda dat een netwerk van professionals en klanten nog belangrijker gaat worden. Bedrijven met de juiste professionals kunnen linken waar al een relatie mee bestaat.

Bekijk alle vacatures

Recente artikelen
op17-9-2021 16:43
11 bekeken | 0 reacties
op25-11-2020 13:15
3638 bekeken | 0 reacties

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
iSense
Publicatiedatum
13-04-2018
Reads
8795
Comments: No comments
Share
Onze updates als eerste ontvangen?

Wil jij al onze events, whitepapers en blogs als eerste ontvangen? Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse update!

Schrijf je in

Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?