Alles wat je hier ziet; dat vinden wij nou interessant, en we hopen natuurlijk dat jij dat ook vindt. Alle artikelen, blogs en video’s die je hier ziet gaan over waar wij ons de hele dag mee bezig houden; solliciteren, ict-arbeidsmarkt, evenementen, it-ontwikkelingen en natuurlijk nog veel meer.
Terug naar het overzicht

iSense ICT Professionals genomineerd voor Computable Awards 2020

Categorieën: Nieuws

We zijn trots dat iSense wederom door Computable is genomineerd in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar! Wij streven ernaar om meer te zijn dan alleen een IT-detacheerder. Onze dienstverlening begint of eindigt niet alleen bij bemiddeling; we willen daadwerkelijk het verschil maken voor de IT-community. Reden genoeg voor de algemene jury om ons in deze categorie te nomineren. In deze blog lees je hier alles over.

Klik hier om je stem uit te brengen!

Investeren in de IT-community

De ontwikkelingen in onze sector volgen elkaar in een snel tempo op. Wij vinden het daarom belangrijk om zowel de organisatie als de IT-professional inzicht te bieden in alle relevante trends die spelen in de markt. Met onze actieve community, bestaande uit duizenden IT-professionals, proberen we dagelijks van en met elkaar te leren om zo onszelf verder te ontwikkelen. Wij willen iedereen die een passie heeft voor het IT-vak boeien, uitdagen het beste uit zichzelf te halen en met elkaar verbinden. Dit doen wij in samenwerking met onze zusterorganisaties PEAK-IT en Experis Ciber, onder meer door continu onderling specialistische kennis te delen. Tijdens uitgebreide trainingsprogramma’s en inspirerende events brengen we de community samen om zodoende partners, professionals en opdrachtgevers te inspireren en te motiveren.

De ultieme meerwaarde

Door ons dagelijks in te zetten om de markt met elkaar te verbinden, te informeren en daarmee te adviseren, willen we de ultieme meerwaarde creëren. Op deze manier streven wij naar groei op technisch, commercieel en persoonlijk vlak. Bovendien beschikken wij over een eigen opleidingsplatform, waar meer dan duizend verschillende opleidingen aangeboden worden. Binnen deze community is iedereen welkom; specialist of generalist, junior of senior, laag of hoogopgeleid. Het belangrijkste is om als grote speler verantwoordelijkheid te nemen en onze kennis en kunde met de markt te delen en te blijven leren.

Een match niet alleen op papier

Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste match alleen gemaakt kan worden wanneer je elkaar echt goed kent. Dit geldt natuurlijk voor de opdrachtgever en de betreffende vacature, maar ook voor de IT-professional. Recruitment is bij uitstek het vak waar je echt de drive, ambities, onzekerheden en successen van een persoon kunt achterhalen. Wij verdiepen ons dan ook in de persoon achter het cv om meer dan alleen het gewenste functieprofiel te kunnen bieden aan de opdrachtgever. Maar ook om juist die functie voor te stellen waar de IT-professional elke dag energie uithaalt. Daarom is elke bemiddeling maatwerk; per persoon en opdrachtgever wordt gekeken wat er nodig is om voor beide partijen een duurzame samenwerking te creëren.


Ben je na het lezen enthousiast geworden over onze manier van werken en vind je dat wij het verdienen om de award voor beste Detachering en Recruitment specialist van het jaar in de wacht te slepen? Breng dan nu je stem uit!

Klik hier om je stem uit te brengen!

Recente artikelen
op17-9-2021 16:43
6 bekeken | 0 reacties
op25-11-2020 13:15
3605 bekeken | 0 reacties

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Petra van Gelsdorp
Publicatiedatum
01-09-2020
Reads
1281
Comments: No comments
Share
Onze updates als eerste ontvangen?

Wil jij al onze events, whitepapers en blogs als eerste ontvangen? Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse update!

Schrijf je in

Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?