Alles wat je hier ziet; dat vinden wij nou interessant, en we hopen natuurlijk dat jij dat ook vindt. Alle artikelen, blogs en video’s die je hier ziet gaan over waar wij ons de hele dag mee bezig houden; solliciteren, ict-arbeidsmarkt, evenementen, it-ontwikkelingen en natuurlijk nog veel meer.
Terug naar het overzicht

Ministerie BZK gunt aanbesteding aan iSense ICT Professionals

Categorieën: Digital workspace Management Nieuws

Dinsdag 7 april 2020 – De komende jaren gaat iSense ICT Professionals het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) voorzien van ICT-professionals. De looptijd van deze aanbesteding duurt vier jaar en gaat in per 1 mei 2020.

Diverse ICT-functies worden bij het ministerie van BZK uitgevraagd, onder meer op het gebied van Applicatieontwikkeling, Functioneel Beheer, Informatie Analyse, Informatie Beleid, Project Management en Systeem Ontwikkeling. Met deze aanbesteding mag iSense invulling geven aan maar liefst 100 fte per jaar. De totale aanbesteding heeft een waarde van 150 miljoen euro. Eerder voorzag iSense de overheid al van ICT-professionals. Dat gebeurde onder meer voor het ministerie van Defensie en instanties uit de Vreemdelingenketen, waar het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) onder vallen.

Nieuwe samenwerking

Uiteraard is het team van iSense blij met deze nieuwe samenwerking. Managing Director Marco Berkhout: "Het geeft mij een gevoel van trots dat we deze aanbesteding gegund hebben gekregen. Dit toont aan dat men kan vertrouwen op onze expertise en jarenlange ervaring. Het leveren van specialistisch maatwerk is voor ons kenmerkend. We zijn dan ook verheugd om het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de komende vier jaar hiermee te mogen ondersteunen.”

Recente artikelen
op8-10-2021 16:02
81 bekeken | 0 reacties
op17-9-2021 16:43
80 bekeken | 0 reacties
op25-11-2020 13:15
3891 bekeken | 0 reacties

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Marco Berkhout
Publicatiedatum
07-04-2020
Reads
1956
Comments: No comments
Share
Onze updates als eerste ontvangen?

Wil jij al onze events, whitepapers en blogs als eerste ontvangen? Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse update!

Schrijf je in

Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?