Alles wat je hier ziet; dat vinden wij nou interessant, en we hopen natuurlijk dat jij dat ook vindt. Alle artikelen, blogs en video’s die je hier ziet gaan over waar wij ons de hele dag mee bezig houden; solliciteren, ict-arbeidsmarkt, evenementen, it-ontwikkelingen en natuurlijk nog veel meer.
Terug naar het overzicht

iSense, jouw IT carrière op de groei!

Categorieën: Career

Vanaf 6 mei ga je deze boodschap hopelijk vaak zien en horen. Op deze datum trappen we namelijk onze nieuwe campagne af! Met verfrissende nieuwe beelden, uiteraard met een goede dosis humor, willen wij met de wereld delen dat er altijd nog groei in je carrière zit. Want waarom zou je een baan nemen die straks niet meer past?!


Jouw carrière op de groei? Ja want in een tijd waarin de aanbiedingen je om je oren vliegen, en je mailbox volstroomt met verzoekjes is het goed om bij jezelf na te gaan of je volgende stap je ook daadwerkelijk laat groeien. Dit kan gaan om groeien in salaris, functie of ervaring. Maar ook op persoonlijk vlak kan je groeien, zoals een verbeterde werk privé balans, dichter bij huis werken of groter werkgeluk. Of je nu aan het begin van je IT carrière staat of al een rugzak vol ervaring verzamelt hebt, wij geloven dat je altijd een stap in je carrière kunt zetten om te groeien.

Kijk hieronder naar onze campagnevideo en ontdek of jij toe bent aan een carrière op de groei!

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of opzoek naar de volgende stap in je carrière? Bekijk de 300 vacatures via de link hieronder!

Bekijk de IT vacatures!

Recente artikelen
op8-10-2021 16:02
77 bekeken | 0 reacties
op17-9-2021 16:43
76 bekeken | 0 reacties
op25-11-2020 13:15
3888 bekeken | 0 reacties

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Lisa Vollebregt
Publicatiedatum
30-04-2019
Reads
5139
Comments: No comments
Share
Onze updates als eerste ontvangen?

Wil jij al onze events, whitepapers en blogs als eerste ontvangen? Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse update!

Schrijf je in

Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?