Alles wat je hier ziet; dat vinden wij nou interessant, en we hopen natuurlijk dat jij dat ook vindt. Alle artikelen, blogs en video’s die je hier ziet gaan over waar wij ons de hele dag mee bezig houden; solliciteren, ict-arbeidsmarkt, evenementen, it-ontwikkelingen en natuurlijk nog veel meer.
Terug naar het overzicht

Blockchain in de praktijk: wat kan je er eigenlijk mee?

Categorieën: Business transformation Cloud and infrastructure

Nog niet zo lang geleden stond deze techniek, vooral bekend van de Bitcoin, nog in de kinderschoenen. Waren er maar een beperkt aantal organisaties die het aan durfde om ermee aan de slag te gaan. En waren er nog maar weinig concrete voorbeelden te zien wat deze technologie ons nu echt kan brengen. Maar de techniek heeft zich de afgelopen tijd steeds verder ontwikkeld en de mogelijkheden en toepassingen worden steeds duidelijker.

Tijdens de Blockchain Summit werden er verschillende toepassingen van deze innovatieve techniek gepresenteerd. Tastbare voorbeelden hoe Blockchain huidige processen kan verduidelijken, vereenvoudigen, verduurzamen of simpelweg transparanter kan maken.

Wat kun je er nu écht met blockchain technologie?!

Verschillende sectoren hebben inmiddels het nut ingezien van het inzetten van blockchain. Tijdens de Blockchain Summit waren er voorbeelden te zien uit de agrifood- en energie sector, maar ook in de kraamzorg. Zo zet The Fork zich in voor een supply chain die van boer tot bord efficiënter en transparanter is. Enervalis wil deze efficiëntie slag ook graag maken als het gaat om het onderling delen van groene energie. En Ledger Leopard heeft een oplossing voor de administratieve rompslomp die komt kijken bij de kraamzorg. Dit alles door het toepassen van de blockchain techniek.

Blockchain Whitepaper

Wil je meer informatie over deze mooie voorbeelden of wil je weten of je zelf aan de slag kunt met deze techniek? De Whitepaper van de Blockchain Summit is gratis te downloaden!

Download de blockchain whitepaper

Recente artikelen
op8-10-2021 16:02
77 bekeken | 0 reacties
op17-9-2021 16:43
76 bekeken | 0 reacties
op25-11-2020 13:15
3888 bekeken | 0 reacties

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
iSense
Publicatiedatum
21-11-2018
Reads
4639
Comments: No comments
Share
Onze updates als eerste ontvangen?

Wil jij al onze events, whitepapers en blogs als eerste ontvangen? Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse update!

Schrijf je in

Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?