Alles wat je hier ziet; dat vinden wij nou interessant, en we hopen natuurlijk dat jij dat ook vindt. Alle artikelen, blogs en video’s die je hier ziet gaan over waar wij ons de hele dag mee bezig houden; solliciteren, ict-arbeidsmarkt, evenementen, it-ontwikkelingen en natuurlijk nog veel meer.
Terug naar het overzicht

iSense wint voor de vijfde keer op rij Computable Award ‘ICT Detacheerder van het jaar’!

Categorieën: Career Management Nieuws
Op dinsdag 1 november 2016 heeft iSense ICT Professionals voor de vijfde keer op rij de award ‘ICT Detacheerder van het jaar’ gewonnen. De uitreiking van de Computable Awards, een van de belangrijkste ICT vakprijzen van Nederland, vond dit jaar plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. De awards gingen uit naar projecten die succesvol, innovatief, verantwoord en/of omvangrijk zijn.

Kennisdeling centraal
‘iSense is in 2016 een heel andere en vooral onderscheidende weg ingeslagen voor wat betreft het in contact komen met ICT-professionals. Het zet namelijk groots in op het delen van kennis met de ICT-community door het verzorgen van een groot aantal gratis kennisevenementen. iSense wil op deze manier graag toegevoegde waarde leveren aan de ICT-community. De evenementen worden samen met usergroups, mvp’s en andere gerenommeerde sprekers georganiseerd omtrent een breed scala aan ICT gerelateerde thema’s. Het doel van deze evenementen is de ICT’ers te inspireren en ze bovenal een leerzame middag of avond te bezorgen. iSense host in 2016 meer dan dertig seminars waar naar verwachting tweeduizend deelnemers op af zullen komen. Nominatiewaardig in de categorie ICT-detacheerder van het jaar’ Aldus de algemene jury van de Computable Awards 2016.

Share The Energy!
Als detacheringspartner moet je niet meer alleen bezig zijn met het ‘invullen van functies’, aldus Vincent Day, Managing Director iSense ICT Professionals. ‘Wij vinden het belangrijk om IT-professionals en onze klanten te kunnen informeren over belangrijke trends en ontwikkelingen in de markt, zoals bijvoorbeeld Big Data, Cloud, BI, Security en Continuous Delivery. Wij nemen het delen van kennis zelfs zo serieus dat wij het laatste kwartaal van 2016 op de radio te horen zijn met ons nieuwe credo: ‘Share the energy’! Met ‘Share the energy’ stelt iSense kennisdeling centraal in haar dienstverlening. Uiteraard hebben we prachtige uitdagingen voor ICT professionals, maar laat je vooral inspireren tijdens een van onze vele kennisevents, ook als je niet op zoek bent naar een baan.
Recente artikelen

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Donk
Publicatiedatum
01-11-2017
Reads
5705
Comments: No comments
Share
Onze updates als eerste ontvangen?

Wil jij al onze events, whitepapers en blogs als eerste ontvangen? Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse update!

Schrijf je in

Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?