Alles wat je hier ziet; dat vinden wij nou interessant, en we hopen natuurlijk dat jij dat ook vindt. Alle artikelen, blogs en video’s die je hier ziet gaan over waar wij ons de hele dag mee bezig houden; solliciteren, ict-arbeidsmarkt, evenementen, it-ontwikkelingen en natuurlijk nog veel meer.
Terug naar het overzicht

De cloud, dat was een dingetje

Categorieën: Cloud and infrastructure

De afgelopen twintig jaar waren een aaneenschakeling van innovaties en ontwikkelingen op IT gebied. Voor vele was de introductie van de Cloud een van de grootste innovaties van de afgelopen jaren. Martijn, applicatiebeheerder, kan hierover meepraten. Waar vroeger alle software nog op lokale servers stond, is nu alles over naar de Cloud. Dit heeft zijn dagelijkse werkzaamheden compleet veranderd. Want taken die vroeger in eigen beheer waren zijn nu veelal uitbesteed.

De Cloud, we kunnen niet meer zonder. Maar het is nog niet eens zo lang geleden dat alles nog binnenshuis werd opgeslagen en ontwikkeld. Servers waren een essentieel onderdeel van de eigen IT omgeving. Tegenwoordig maken organisaties veel gebruik van IT diensten die niet langer op een eigen server draaien maar online in de Cloud op externe servers. Een echte revolutie als je het Martijn vraagt!

Bekijk alle vacatures


Cloud Computing

Waar hij vroeger zelf aan de knoppen draaide, doen nu de leveranciers dat. Hij vertaalt vraag vanuit de business en overlegt dit met de leveranciers. Een ontwikkeling waardoor hij in zijn rol veel meer in contact staat met leveranciers. Samen met cloud- en appaanbieders beheert hij honderden applicaties op afstand voor velen gebruikers door heel Nederland.

Recente artikelen

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
iSense
Publicatiedatum
13-04-2018
Reads
7143
Comments: No comments
Share
Onze updates als eerste ontvangen?

Wil jij al onze events, whitepapers en blogs als eerste ontvangen? Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse update!

Schrijf je in

Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?