Alles wat je hier ziet; dat vinden wij nou interessant, en we hopen natuurlijk dat jij dat ook vindt. Alle artikelen, blogs en video’s die je hier ziet gaan over waar wij ons de hele dag mee bezig houden; solliciteren, ict-arbeidsmarkt, evenementen, it-ontwikkelingen en natuurlijk nog veel meer.
Terug naar het overzicht

iSense in top 50 ‘populairste IT werkgevers van Nederland’

Categorieën: Career Management Nieuws

iSense staat op plek 36 van de meest geliefde ict-werkgevers van 2017. iSense is één van de weinige ict detacheerders in de lijst; hier zijn wij bijzonder trots op!

“In het werkgeversonderzoek laten Computable en Enigma Research ict’ers hun eigen werkgever beoordelen op zaken als doorgroeimogelijkheden, scholing en waardering voor de verrichte werkzaamheden. In totaal 2.596 ict’ers deden aan de studie mee. In het onderzoek zijn eindgebruikers en ict-bedrijven samengevoegd, maar ook worden voor beide type ict-werkgevers aparte lijsten opgesteld. Op basis van alle beoordelingen krijgt de Nederlandse ict-werkgever gemiddeld een 8,08 van zijn eigen ict’ers. Dit lijkt hoog, maar is wel iets lager dan de 8,15 die in 2016 gemiddeld gegeven werd” aldus Computable.

De respondenten gaven iSense een gemiddeld cijfer van 8,4. Dit cijfer is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Zo ontving iSense onder andere een 8,8 voor de ‘ruimte en kansen’ die worden geboden, een 8,6 voor ‘scholing en doorgroeimogelijkheden’ en een 8,6 voor de ‘betrokkenheid van de werkgever’.

Bekijk hier het gehele onderzoek van Computable.

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Robert van Scheepen
Publicatiedatum
10-01-2018
Reads
5382
Comments: No comments
Share
Onze updates als eerste ontvangen?

Wil jij al onze events, whitepapers en blogs als eerste ontvangen? Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse update!

Schrijf je in

Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?