Alles wat je hier ziet; dat vinden wij nou interessant, en we hopen natuurlijk dat jij dat ook vindt. Alle artikelen, blogs en video’s die je hier ziet gaan over waar wij ons de hele dag mee bezig houden; solliciteren, ict-arbeidsmarkt, evenementen, it-ontwikkelingen en natuurlijk nog veel meer.
Terug naar het overzicht

iSense ICT Professionals winnaar van Computable Awards 2020

Categorieën: Nieuws

Met grote trots mogen we ons voor de zevende keer ‘Detachering en Recruitmentspecialist van het Jaar’ noemen! Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt tijdens de live-uitzending van de Computable Awards in het Scala Theater bij Jaarbeurs in Utrecht. iSense won deze prijs eerder al eens vijf jaar op rij.

Tijdens deze Computable Awards worden de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. 

iSense kwam als publiekslieveling op nummer 1 te staan in de categorie Detachering & Recruitment. In totaal werd in deze categorie 2782 keer gestemd op 10 verschillende organisaties, waarvan iSense bijna 40 procent van de publieksstemmen kreeg.

Investeren in IT-talent
We streven ernaar om meer te zijn dan alleen een IT-detacheerder. En dat was voor de vakjury reden genoeg om iSense te nomineren. We wonnen onder andere dankzij onze actieve community, bestaande uit duizenden IT-professionals. Zo willen wij iedereen die een passie heeft voor het IT-vak boeien, uitdagen het beste uit zichzelf te halen en met elkaar verbinden. Dit doen wij in samenwerking met onze zusterorganisaties PEAK-IT en Experis Ciber, onder meer door continu onderling specialistische kennis te delen. Tijdens uitgebreide trainingsprogramma’s en inspirerende events brengen we de community samen om zodoende partners, professionals en opdrachtgevers te inspireren en te motiveren.

Recente artikelen
op29-10-2021 11:22
374 bekeken | 0 reacties
op8-10-2021 16:02
168 bekeken | 0 reacties

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Petra van Gelsdorp
Publicatiedatum
25-11-2020
Reads
4240
Comments: No comments
Share
Onze updates als eerste ontvangen?

Wil jij al onze events, whitepapers en blogs als eerste ontvangen? Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse update!

Schrijf je in

Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?