Alles wat je hier ziet; dat vinden wij nou interessant, en we hopen natuurlijk dat jij dat ook vindt. Alle artikelen, blogs en video’s die je hier ziet gaan over waar wij ons de hele dag mee bezig houden; solliciteren, ict-arbeidsmarkt, evenementen, it-ontwikkelingen en natuurlijk nog veel meer.
Terug naar het overzicht

Computable Awards 2018 nominatie

Categorieën: Management Nieuws
Onze passie is het delen van kennis en daarom zijn wij dit jaar, voor de zesde keer, genomineerd door het ict-vakblad Computable voor de Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar 2018! De gratis IT 'Summits' en onze 'ICT-kwartaalrapportages' hebben ons een nominatie opgeleverd in de categorie Detachering-& Recruitmentspecialist van het jaar 2018.

We gaan de strijd aan met tien andere detachering- & recruitmentspecialisten. Natuurlijk willen wij deze award weer veroveren! Dit kunnen we niet alleen, door jouw stem kunnen wij deze trofee in de wacht slepen.
Je vindt onze nominatie en onze concurrenten hier: https://www.computable.nl/artikel/informatie/awards-nieuws/6387451/1853296/isense-ict-professionals-scoort-met-delen-van-kennis.html

Je stem zou voor ons een geweldige waardering zijn, ook om ons de komende periode gewoon weer keihard in te zetten voor gave evenementen en te blijven investeren in kennis.

Je kunt stemmen via onderstaande button! Doen!


Stem nu!
Recente artikelen
op17-9-2021 16:43
11 bekeken | 0 reacties
op25-11-2020 13:15
3638 bekeken | 0 reacties

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
Patricia
Publicatiedatum
09-07-2018
Reads
4381
Comments: No comments
Share
Onze updates als eerste ontvangen?

Wil jij al onze events, whitepapers en blogs als eerste ontvangen? Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse update!

Schrijf je in

Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?