Alles wat je hier ziet; dat vinden wij nou interessant, en we hopen natuurlijk dat jij dat ook vindt. Alle artikelen, blogs en video’s die je hier ziet gaan over waar wij ons de hele dag mee bezig houden; solliciteren, ict-arbeidsmarkt, evenementen, it-ontwikkelingen en natuurlijk nog veel meer.
Terug naar het overzicht

Doe jezelf niet tekort als het om jouw geluk gaat!

Categorieën: Career

"Je kunt als IT'er over alles onderhandelen. Je salaris, een auto en jouw ontwikkeling.
Maar doe je zelf alsjeblieft niet tekort als het om jouw geluk gaat!"

Komt deze boodschap je bekend voor? Dat zou heel goed kunnen! Dit najaar (in oktober om precies te zijn) vieren wij namelijk ons twintigjarig jubileum. In deze twintig jaar hebben wij ons ingezet voor het vergroten van het succes en geluk van mensen en organisaties. Deze boodschap delen wij graag met alle IT professionals van Nederland. Daarom zijn we op dit moment door heel Nederland te zien én te horen. Niet alleen hangen we langs de meeste snelwegen in het land, maar we zijn ook dagelijks te horen op Radio 538. Je zult ons dus ongetwijfeld een keer tegenkomen!

Jezelf niet tekort doen als het om jouw geluk gaat? Ja! Want juist in deze tijden, waarin de banen voor het oprapen liggen en je mailbox elke week weer vol verzoekjes zit van recruiters, is het belangrijk om te gaan voor wat jou écht gelukkig maakt. Dus niet alleen het beste salaris, een mooie auto of het hoogste opleidingsbudget. Maar juist de zaken die jij persoonlijk belangrijk vindt. Daar gaan wij voor, samen met jou!

In het kader van onze twintigste verjaardag hebben wij IT professionals, die via ons terecht zijn gekomen bij hun droombaan, gevraagd om te vertellen wat hen nu écht gelukkig maakt. Want, wij kunnen wel zeggen dat wij het belangrijk vinden dat jij op de juiste plek zit. Maar dit kunnen onze IT professionals veel beter. Zo deelt Sofia dat ze niet direct zelf had durven solliciteren op de functie die ze nu heeft. En Rob vond het na 10 jaar weer best spannend om te gaan solliciteren, maar met goede begeleiding zit hij nu op de plek waar hij echt gelukkig is.

Benieuwd hoe Sofia toch bij haar droombaan terecht is gekomen en welke rol iSense daarin heeft gespeeld? En waarom is Rob zo blij met hoe de zoektocht naar zijn droombaan is verlopen? Bekijk de verhalen van Sofia, Rob en vele andere professionals op onze homepage.

Bekijk de verhalen

Recente artikelen
op17-9-2021 16:43
11 bekeken | 0 reacties
op25-11-2020 13:15
3638 bekeken | 0 reacties

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Auteur
iSense
Publicatiedatum
20-09-2018
Reads
4604
Comments: No comments
Share
Onze updates als eerste ontvangen?

Wil jij al onze events, whitepapers en blogs als eerste ontvangen? Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor onze maandelijkse update!

Schrijf je in

Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?