Op zoek naar de ene vacature die echt bij jou past?
Zoek binnen ons huidige aanbod ICT vacatures

 

Wanneer vieren we jouw promotie?

De afgelopen maanden hebben wij de promoties gevierd van vier IT Resource Consultants, vier Area Consultants, één marketeer en één field coach. Dit soort momenten laten wij niet ongehoord voorbij gaan; champagne, luid geklap en speeches zijn een must.

Welke promoties vieren wij? En wanneer vieren we jouw eerste promotie? Bekijk hier de doorgroeipaden die wij voor jou hebben uitgestippeld.

Note: dit zijn gemiddelden! Scoor jij constant en zijn jouw resultaten hoger dan gemiddeld? Dan zal jij bepaalde stappen sneller maken.

 

De carrièremogelijkheden binnen iSense zijn eindeloos. Als jij de titel van Area Manager hebt behaald kun jij – op basis van jouw resultaten – gevraagd worden voor het Management Team (MT). Dit betekent dat jij inspraak hebt op de bedrijfsstrategie, marketingstrategie, bedrijfsvoering en KPI’s. Waar wil jij dat iSense in de toekomst op focust?

Wil jij jouw carrière een boost geven? Eerst event kennismaken? Kom naar onze Talent Meeting of bekijk onze interne vacatures!

Talent Meeting     Interne vacatures


 

Deze pagina delen via
Weet u zeker dat u de pagina wilt verlaten?
U heeft wijzigingen gedaan aan het formulier op deze pagina en deze gegevens nog niet opgeslagen. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?